Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Lommel Ceo Mike Green Terug Naar Manchester Nederlandse Vervanger Staat Klaar

Lommel-CEO Mike Green terug naar Manchester, Nederlandse vervanger staat klaar

Mike Green verlaat Lommel SK

Mike Green verlaat Lommel SK. De Engelsman, die sinds 2021 CEO was van de Belgische club, keert terug naar Manchester City, de club waar hij eerder werkte als hoofd van de scouting. Lommel SK heeft in de Nederlander Harm van Veldhoven al een vervanger voor Green klaarstaan.

Harm van Veldhoven nieuwe CEO Lommel SK

Van Veldhoven was de afgelopen jaren werkzaam als algemeen directeur bij RKC Waalwijk. Hij werkte eerder ook bij FC Den Bosch en Willem II. Bij Lommel SK krijgt Van Veldhoven de taak om de club verder te professionaliseren en naar een hoger niveau te tillen.

Green lovend over Lommel SK

In een afscheidsbericht bedankte Green Lommel SK voor de afgelopen jaren. "Ik heb een geweldige tijd gehad bij Lommel SK. Het is een club met veel potentie en ik ben er trots op dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de ontwikkeling van de club. Ik wens Lommel SK alle succes in de toekomst." Green keert terug naar Manchester City, waar hij als hoofd van de scouting verantwoordelijk zal zijn voor het identificeren en rekruteren van nieuwe talenten.

Lommel SK dankbaar voor Green

Lommel SK is Green dankbaar voor zijn bijdrage aan de club. "Mike heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Lommel SK. Hij is een ervaren voetbalman met een breed netwerk. We wensen hem alle succes in zijn nieuwe functie." Lommel SK kijkt uit naar de komst van Van Veldhoven. "Harm is een jonge en ambitieuze manager met veel ervaring in het Nederlandse voetbal. We zijn ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om Lommel SK naar een hoger niveau te tillen."


Comments